آموزش طراحی سایت مبتدی
در روش بدون کدنویسی یا طراحی سایت مبتدی به دو طریق میتونید سایتی را راهاندازی کنید:
-
استفاده از سیستمهای مدیریت محتوا (CMS): پلتفرمهای مدیریت محتوا مانند WordPresو Joomla امکان ساخت وبسایتهای حرفهای بدون نیاز به توانایی کدنویسی را فراهم میکنند. شما میتوانید از قالبهای آماده و افزونههای متنوع استفاده کنید تا وبسایت خود را طراحی کرده و بهینهسازی کنید.
- استفاده از سازندههای وب سایت: ابزارهای سازنده سایت مانند Wix، Squarespace، Weebly و Jimdo به شما امکان میدهند تا با استفاده از رابط کاربری گرافیکی، وبسایتهای خود را ایجاد و سفارشی کنید. این ابزارها قالبها، المانهای جاوااسکریپتی و امکانات طراحی گرافیکی را ارائه میدهند.
برای اینکه بتوانید بدون کدنویسی با سریع ترین روش طراحی وب سایت یعنی با کمک این سیستمها سایت طراحی کنید، حتما لازم است که آموزشهای لازم را فرا بگیرید، فیلمهای آموزشی را تهیه کنید و یا در کلاسهای حضوری و غیر حضوری شرکت کنید. اغلب طراحان علاقه ای به صرف زمان برای آموزش تمامی این سیستم های مدیریت محتوا ندارند و بیشتر مایلند بر یک و یا حداکثر دو مورد تسلط یابند, ازبین سیستم های مدیریت محتوا وردپرس از همه معروف تر هست که در ادامه بیشتر توضیح خواهیم داد.
آموزش طراحی سایت حرفهای یا پیشرفته
در روش طراحی وب سایت با کدنویسی معمولا سایتها توسط یک تیم متخصص طراحی میشوند این افراد شامل گرافیست سایت، برنامه نویس سمت سرور و برنامه نویس سمت کاربر است که با همکاری یکدیگر یک پروژه را راه اندازی میکنند در مقابل اشخاصی هم هستند که میتوانند به تنهایی یک پروژه بزرگ رو طراحی کنند یعنی علاوه بر دانش طراحی وب به برنامه نویسی هم مسلط هستند که به این اشخاص برنامه نویس فول استک میگویند، یعنی همه مهارتهای لازم برای انجام یک پروژه را با هم دارند. اگر آموزش طراحی سایت با روش کدنویسی را انتخاب کردید ابتدا باید مشخص کنید که میخواهید در کدام یک از این حوزهها متخصص شوید.
پس از آنکه در مورد شغل طراحی سایت تحقیق نمودید و تخصص مورد علاقه خود را انتخاب کردید باید مسیر یادگیری را آغاز کنید میتوانید با مشاهده کلیپ های آموزشی یا با شرکت در دوره های آموزشی طراحی سایت دانشهای لازم را کسب کنید.
برای مشاهده ادامه مطلب روی لینک زیر کلیک کنید.
- ۰ ۰
- ۰ نظر